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Pour 4 personnes il faut:

1 belle aubergine;

2 courgettes;

2 tomates;

1 oignon;

2 gousses d'ail;

5 branches de thym;

25 cl de bouillon de légume

3 c à spe d'huile d'olive

100g de fromage de brebis basque (type Eztorki)

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Préchauffer le four à 150°C. Couper les légumes en lamelles de 5 mm d'épaisseur. Faire revenir l'aubergine dans une poêlé avec 1 c à spe d'huile d'olive jusqu'à ce que les lamelles soient tendres. Répéter l'opération avec les courgettes, puis l'oignon émincé. Dans un moule, écraser les gousses d'ail dans le fond. Placer les lamelles d'aubergine, courgettes, tomates et onion. Saupoudrer de thym, sel, poivre et arroser de bouillon de légume. Mettre au four pendant au moins 3/4 d'heure (le bouillon doit être absorbé). Une fois cuit, placer des lamelles de fromage entre les légumes et laisser fondre. Avec une tranche de poulet rôti, du riz, mon dieu que c'est exquis!

                             My Vegetable Tian

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You'll need (for 4 persones):

1 eggplant;

2 zucchinis;

2 tomatoes;

1 onion;

2 garlic cloves;

5 branches thyme;

25 cl vegetable stock;

3 tbsp olive oil;

100g ewe's milk Basque cheese (Eztorki)

Preheat oven to low (150°C). Cut vegetables into 5 mm thick slices. Cook the eggplant in a pan with a tbsp olive oil until tender. Repeat with the zucchinis and onion. Crush the garlic cloves in a tin. Put the zucchinis, eggplant, tomatoes and onion slices together. Sprinkle with thyme, salt, pepper and stock. Cook for almost 45 minutes. The stock has to be absorbed. When the Tian is baked, put some cheese slices between the vegetables and let it melt while the tian is cooling. Serve with some roasted chicken and rice; it's simply delicious!